» Assaripalvelut

Tervetuloa tutustumaan assaripalveluihimme! Tarjoamme monipuolisia ja luotettavia avustuspalveluita, jotka helpottavat arkeasi ja vapauttavat aikaa keskittyä ydinliiketoimintaasi. Olemme erikoistuneet avustaviin tehtäviin, kuten kirjanpidon tositteiden keräämiseen ja järjestelyyn, sähköpostien ja kalenterien selvittämiseen, puhtaaksikirjoituksiin sekä laskutuksiin ja laskujen maksuihin.

Kirjanpidon tositteiden kerääminen

Kirjanpidon tositteiden kerääminen ja järjestely on aikaa vievä tehtävä, mutta se on olennainen osa yrityksesi taloushallintoa. Tarjoamme ammattitaitoista apua tositteiden keräämisessä ja järjestelyssä, jotta voit varmistaa talousasioiden asianmukaisen dokumentoinnin ja tehokkaan kirjanpitojärjestelmän.

Emailien ja kalentereiden selvittäminen

Sähköpostien ja kalenterien selvittäminen on usein päivittäinen tehtävä, joka vie arvokasta aikaa. Avustajamme auttavat sinua järjestämään sähköpostit ja kalenterit tehokkaasti, varmistamaan tärkeiden viestien huomioimisen ja aikataulujen hallinnan. Näin voit keskittyä olennaiseen ilman häiriötekijöitä.

Puhtaaksi kirjoitukset

Puhtaaksikirjoitukset ovat usein tarpeen esimerkiksi kokouksien, neuvottelujen tai haastattelujen yhteydessä. Tarjoamme tarkkaa ja luottamuksellista puhtaaksikirjoituspalvelua, jossa varmistamme, että tärkeät tiedot tallennetaan selkeään ja luettavaan muotoon.

Laskutus ja laskujen maksatus

Laskutukset ja laskujen maksut ovat keskeinen osa yrityksen talousprosesseja. Avustajamme voivat hoitaa laskutuksen ja laskujen maksamisen puolestasi, varmistaen tarkkuuden ja ajantasaisuuden. Tämä vapauttaa aikaasi muuhun tärkeään työhön ja varmistaa, että laskutusprosessi toimii kitkattomasti.

Tarjoamme joustavia assaripalveluita, jotka voidaan räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi. Voit valita tarvitsemasi avustustehtävät ja aikataulun, ja me huolehdimme tehtävien suorittamisesta ammattitaitoisesti ja luottamuksellisesti.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää assaripalveluistamme ja miten voimme auttaa sinua tehostamaan yrityksesi toimintaa ja vapauttamaan aikaa tärkeämpiin tehtäviin.


Ota yhteyttä


Tai lähetä sähköpostia:

mika(at)numeroton.fi tai 050 571 4383
asko(at)numeroton.fi tai 040 451 0901
markus(at)numeroton.fi tai 046 600 6595