Luomme menestymistä asiakkaillemme kanssakulkien

» Työpaikat

Puuttuiko sinun paikkasi?

Ei hätää! Jätä silti avoin hakemus sähköpostitse sanna@numeroton.fi ja kerro siinä itsestäsi ja osaamisestasi. Olemme sinuun yhteydessä, kun unelmaduunisi tulee hakuun.

Määräaikainen kirjanpitäjä

”O-ou”, todettiin täällä Numerottomalla, kun kristallipallossa näkyi tarve määräaikaiselle kirjanpidon ja taloushallinnon ammattilaiselle. Tällaisia kun ei puusta poimitakaan, eikä joka nurkalta syliin kapua.

Etsimme siis juuri sinua, elokuun 2023 loppuun jatkuvaan määräaikaiseen kirjanpitäjän pestiin, jossa on koko ajan kasvava todennäköisyys määräaikaisuuden jälkeen jatkoon vakituisena. Jos määräaikaisuus ei ole sinulle vaihtoehto, mutta me olisimme, jätä silti hakemus.

Me tarjoamme meidän surkean ja sopimattoman huumorintajun, palkaksi kutsutun rahallisen korvauksen (jonka haarukkaa voit luntata ilmoituksen lopusta) ajastasi, työterveyshuollon, pannutolkulla kahvia (teetäkin saa, jos kahvi ei kelpaa) sekä ihan mielettömän mahtavat asiakkaat, joille tätä työtä tehdään. Työajat joustavat ja satunnainen etätyömahdollisuus järjestyy, perehdytyskin on kohdillaan. Kaiken kukkuraksi tässä on mieletön näköalapaikka, ainakin kadun toisella puolella olevalle rakennustyömaalle.

Toivomme, odotamme ja tarvitsemme toki muutakin kuin suostumuksen määräaikaisuuteen:

-Taloushallinnon järjestelmäosaaminen eli aidosti sujuva käyttötaito vähintään yhteen järjestelmään. Meillä on pääjärjestelminä Procountor ja Netvisor. Jos olet haka jossakin muussa, älä viskaa kirvestä kaivoon vaan kerro siitä. Riittää, että aidosti osaat yhden järjestelmän ja olet valmis opettelemaan meidän järjestelmät.

-Kokemusta ja koulutusta tarvitaan tässä työssä aidosti. Nyt haetaan liiketoimintaymmärrystä laajasti ja kirjanpidon varmaa hallintaa tilinpäätöstaitoa unohtamatta, joten jo kirjanpidon parissa mielellään tilitoimistoympäristössä vähintään 3 vuoden työkokemus on todella tarpeen. Arvostamme myös jo tehtyä KLT-tutkintoa.

-Tiimityötaidot on välttämättömyys, kyky itsenäiseen työhön samoin. Lehmän hermot ja huumorintaju eivät mene meillä hukkaan. Vaikka saat muka omat asiakkaat, työskentelemme täällä tiiminä kaikkien asiakkaidemme hyväksi.

Ja se palkka. Riippuen siitä, paljonko on työkokemusta, millainen on ohjelmisto-osaaminen ja mitä koulutuksia takaa löytyy on bruttopalkka 2500-3000 e/kk.

Älä mieti. Laita hakemus ja CV Sannalle sähköpostilla sanna@numeroton.fi 13.11.22 mennessä. Puhelimitse lisätietoja saa: Sanna Kerminen puh 040 518 4894