Me emme tee kirjanpidostasi isoa numeroa

» Työpaikat

Kiinteistökirjanpitäjä

Haemme joukkomme vahvistukseksi kiinteistökirjanpitäjää vastaamaan kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöiden taloushallinnosta kokonaisvaltaisesti. Työssä toimit tiiviissä yhteistyössä isännöitsijöiden ja loppuasiakkaiden kanssa vastaten yhtiöiden juoksevista talousasioista, kirjanpidosta, tilinpäätöksestä sekä verotuksesta.

Tässä työssä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta isännöinti-/kiinteistöalan kirjanpidosta vähintään kolmen vuoden ajalta sekä kokemusta arvonlisäverovelvollisisten yhtiöiden kirjanpidosta. Avuksi on lisäksi se, jos Fivaldi on jo entuudestaan sinulle tuttu ja vuorovaikutustaitosi kunnossa. Kielitaitokaan ei Numerottoman tiimissä mene hukkaan.

Toivomme, että työkaverina olet huumorintajuinen, tiimityötaitoinen ja joustava. Meillä on vastineeksi tarjota sinulle vakituinen työ, osaavan tiimin tuki ja kannustus osaamisesi edelleen kasvattamiseen ja työsi kehittämiseen, työterveyshuolto ja pannutolkulla kahvia tai teetä.

Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi hakemuksen muodossa, liitä siihen palkkatoiveesi ja lähetä hakemus sekä CV sähköpostitse 23.2.20 mennessä: sanna@numeroton.fi Lisääthän sähköpostin aiheeseen merkinnän ”Kiinteistökirjanpitäjä”. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Palkanlaskentataitoinen kirjanpitäjä

Etsimme nyt jo hieman kokemusta hankkinutta palkanlaskentataitoista kirjanpitäjää asiakasvastuulliseen pestiin.

Työn sisältö muodostuu asiakasyritystesi kokonaisvaltaisesta taloushallinnosta aina ostolaskuista tilinpäätökseen ja sen analysointiin sekä palkanlaskennasta kaikkine kuvioineen. Työssä tehdään tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa. Tässä on mahdollisuus ottaa uralla seuraava askel, itsenäinen vaan ei yksinäinen työ, joka tarjoaa aina uusia haasteita ja kehittymisen mahdollisuuksia.

Onnistumisen mahdollisuuksia tähän toimenkuvaan antaa soveltuva koulutus (esimerkiksi tradenomi tai KTM) ja vähintään kolmen vuoden työkokemus kirjanpidosta ja palkanlaskennasta.

Toivomme, että työkaverina olet huumorintajuinen, tiimityötaitoinen ja joustava. Meillä on vastineeksi tarjota sinulle vakituinen työ, osaavan tiimin tuki, työterveyshuolto ja ne mielettömän mahtavat asiakkaat, joiden tarinaa pääset rakentamaan yhdessä heidän kanssaan.

Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi hakemuksen muodossa, liitä siihen palkkatoiveesi ja lähetä hakemus sekä CV sähköpostitse 28.2.20 mennessä: sanna@numeroton.fi Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Puuttuiko sinun paikkasi?

Ei hätää! Jätä silti avoin hakemus sähköpostitse sanna@numeroton.fi ja kerro siinä itsestäsi ja osaamisestasi. Olemme sinuun yhteydessä, kun unelmaduunisi tulee hakuun.