Me emme tee kirjanpidostasi isoa numeroa

» Työpaikat

Kirjanpitäjä

Haemme joukkomme vahvistukseksi kirjanpitäjää vastaamaan asiakkaidemme taloushallinnosta kokonaisvaltaisesti.

Toivomme sinulta:
– Soveltuvaa koulutusta
– Vähintään kolmen vuoden työkokemusta
– Suomen kielen taitoa

Avuksi tässä työssä menestymiseen on, jos Procountor on jo entuudestaan sinulle tuttu ja vuorovaikutustaitosi kunnossa. Kielitaitokaan ei Numerottoman tiimissä mene hukkaan. Kokemus arvonlisäverosta on plussa. Toivomme, että työkaverina olet huumorintajuinen, tiimityötaitoinen ja joustava. Meillä on vastineeksi tarjota sinulle vakituinen työ, osaavan tiimin tuki ja kannustus osaamisesi edelleen kasvattamiseen ja työsi kehittämiseen, työterveyshuolto ja pannutolkulla kahvia tai teetä.

NumerotON Oy on ei niin perinteinen tilitoimisto, joka tarjoaa lakisääteisten kirjanpito- ja palkanlaskentapalveluiden lisäksi apua yritysten hallintoon kokonaisvaltaisesti aina assistenttipalveluista juridiikkaan sekä yritysneuvonnasta konsultointiin.

Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi hakemuksen muodossa, liitä siihen palkkatoiveesi ja lähetä hakemus sekä CV sähköpostitse 28.2.2021 mennessä: sanna@numeroton.fi Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Puuttuiko sinun paikkasi?

Ei hätää! Jätä silti avoin hakemus sähköpostitse sanna@numeroton.fi ja kerro siinä itsestäsi ja osaamisestasi. Olemme sinuun yhteydessä, kun unelmaduunisi tulee hakuun.