» Ulkoistetut johtajapalvelut

Tervetuloa tutustumaan vuokrajohtajapalveluihimme! Tarjoamme laadukasta ja joustavaa ulkoistettua johtajuutta yrityksesi tarpeisiin. Etsitpä sitten ulkoistettua talousjohtajaa, myynninjohtajaa tai HR-johtajaa, meillä on ratkaisu juuri sinulle.

Ulkoistetut johtajapalvelut soveltuvat moneen erilaiseen tarpeeseen ja tilanteeseen. Saatat tarvita hetkellistä johdon tehostamista, sairasloman tuuraajaa tai vaikka apua suuremman muutoksen läpivientiin. Tarpeesi voi olla lyhyt- tai pitkäkestoista tai osa- tai täysaikaista. Ulkoistetut johtajapalvelut skaalautuu ajallisesti että osaamisen kannalta sinun ja yrityksesi tarpeeseen.

Ulkoistettu talousjohtaja

Ulkoistettu talousjohtaja on arvokas resurssi yrityksellesi. Hänellä on vankka osaaminen taloushallinnosta ja strategisesta suunnittelusta. Ulkoistetun talousjohtajan avulla saat hyödynnettyä ammattilaista, jolla on laaja kokemus talousprosessien johtamisesta. Hän tukee yritystäsi mm. taloudellisessa suunnittelussa, budjetoinnissa, raportoinnissa ja riskienhallinnassa.

Ulkoistettu myynninjohtaja

Ulkoistettu myynninjohtaja auttaa sinua vauhdittamaan myyntiäsi ja kasvattamaan liiketoimintaasi. Hänellä on vahva näkemys myynnin strategisesta kehittämisestä ja pitkäaikaisesta asiakassuhteiden rakentamisesta. Ulkoistettu myynninjohtaja tuo mukanaan syvällistä osaamista mm. myyntiprosessien optimoinnista, tiimien johtamisesta sekä markkinointistrategioiden luomisesta.

Ulkoistettu HR-johtaja

Ulkoistettu HR-johtaja on olennainen kumppani yrityksesi henkilöstöhallinnolle. Hän auttaa sinua kehittämään HR-strategiaa, organisaatiorakennetta ja henkilöstön sitouttamista. Ulkoistetun HR-johtajan ammattitaito tukee sinua rekrytoinnissa, koulutuksessa, palkitsemisessa ja työsuhdeasioissa. Hänellä on syvällistä tietämystä työlainsäädännöstä ja henkilöstöhallinnon parhaista käytännöistä.

Tarjoamamme vuokrajohtajapalvelut antavat sinulle mahdollisuuden hyödyntää korkeasti koulutettuja ja kokeneita ammattilaisia ilman pitkäaikaista sitoutumista. Voit valita tarpeisiisi sopivan ajanjakson ja saat käyttöösi asiantuntijan, joka räätälöi palvelunsa juuri yrityksesi tarpeisiin. Näin voit keskittyä ydintoimintaasi, kun tietojohtamiseen liittyvät tehtävät ovat luotettavissa käsissä.

Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää vuokrajohtajapalveluistamme ja miten voimme auttaa sinua kasvattamaan yrityksesi menestystä.

Ota yhteyttä


Tai lähetä sähköpostia:

mika(at)numeroton.fi tai 050 571 4383
asko(at)numeroton.fi tai 040 451 0901
markus(at)numeroton.fi tai 046 600 6595