» Corporate finance

Tervetuloa tilitoimistomme corporate finance -palvelujen maailmaan! Autamme yritystänne menestymään tarjoamalla laaja-alaista asiantuntemusta liiketoiminnan eri osa-alueilla. Erikoisosaamisemme kattaa mm. yritys- ja liiketoimintakaupat, juridiikan, verotuksen, yrityksen arvonmäärityksen, liiketoiminnan myynnin ja ostoprosessin sekä rahoituksen järjestämisen.

Yritys- ja liiketoimintakaupat

Yritys- ja liiketoimintakaupat ovat olennainen osa liiketoimintastrategiaa. Tarjoamme kattavaa neuvontaa ja ohjausta yrityskauppojen suunnittelussa ja toteutuksessa. Huolehdimme siitä, että kaupan oikeudelliset ja taloudelliset näkökulmat ovat kunnossa ja että saatte parhaat mahdolliset edellytykset onnistuneelle kaupalle, olit sitten myymässä tai ostamassa.

Juridiikka

Juridiikka on keskeinen osa yritystoimintaa, ja meillä on vahvaa osaamista yritysjuridiikassa. Autamme teitä muun muassa yrityksen perustamisessa, sopimusten laadinnassa ja työoikeudellisissa kysymyksissä. Varmistamme, että yrityksenne toiminta on aina lainmukaista ja riskit minimoidaan.

Verotus

Verotus on monimutkainen alue, joka vaatii erityistä asiantuntemusta. Tarjoamme kokonaisvaltaista verosuunnittelua ja neuvontaa, jotta voitte hyödyntää parhaita mahdollisia verosäännöksiä ja välttää turhia riskejä. Autamme teitä optimoimaan verotuksen yrityksenne tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti.

Yrityksen arvonmääritys

Yrityksen arvonmääritys on tärkeä työkalu esimerkiksi yrityskauppatilanteissa, sukupolvenvaihdoksissa tai yritysjärjestelyissä. Käytämme ammattitaitoista lähestymistapaa ja luotettavia menetelmiä, jotta saatte objektiivisen ja luotettavan arvion yrityksenne arvosta.

Rahoitus

Rahoituksen järjestäminen on keskeinen osa yritystoimintaa. Autamme teitä löytämään sopivat rahoitusratkaisut yrityksenne tarpeisiin. Olipa kyse sitten lainojen hankkimisesta, pääomajärjestelyistä tai julkisen rahoituksen hyödyntämisestä, meillä on laaja kokemus erilaisista rahoitusinstrumenteista ja -lähteistä.

Yrityksemme tarjoaa kokonaisvaltaisia corporate finance -palveluja, jotka tukevat liiketoimintanne kasvua ja menestystä. Olemme sitoutuneita tarjoamaan korkealaatuista palvelua ja räätälöimään ratkaisut juuri teidän tarpeidenne mukaisesti. Ota yhteyttä, niin keskustellaan, miten voimme auttaa yritystänne saavuttamaan tavoitteet corporate finance -palvelujemme avulla.


Ota yhteyttä


Tai lähetä sähköpostia:

mika(at)numeroton.fi tai 050 571 4383
asko(at)numeroton.fi tai 040 451 0901
markus(at)numeroton.fi tai 046 600 6595