Luomme menestymistä asiakkaillemme kanssakulkien

» Corporate finance

Kaikki alkaa ja päättyy aikanaan. Monesti suurin taloudellinen arvo yrittäjälle syntyy yritys- tai liiketoimintakaupoissa. Olemme yrityskauppojen spesialisteja satojen järjestelyjen kokemuksella, oli kyse sitten myynnistä, ostamisesta, jakautumisesta, yhdistymisestä, arvonmäärityksestä tai yrittäjän elämäntyön siirtämisestä eteenpäin. Näissä tilanteissa rahoituksen, juridiikan ja verotuksen osaaminen yhdistyy ”corporate finance”-toiminnaksi, jota taitava neuvonantaja osaa höystää vielä sopivalla psykologialla järjestelyjen maaliin saamiseksi.

Corporate Finance toimintaan kuuluvat esimerkiksi yrityksen arvonmääritykset, yrityksen tai liiketoiminnan myynti- ja ostoprosessin hoitaminen, järjestelyjen strukturointi, rahoituksen järjestäminen, dokumentaation laadinta, due diligence -tutkimukset ja järjestelyiden henkilöstöasioiden ja tiedotuksen hoitaminen.

Paketoimme rahoitustarpeesi nättiin pakettiin ja avustamme tarvittaessa kaikissa rahoitusneuvotteluissa, rahoitti liiketoimintaasi mikä tahansa pankki tai rahoituskumppani tahansa. Osaamme tulkita liiketoimintasi pankinjohtajan ja pääomasijoittajan kielelle. Tuotamme rahoitusneuvotteluissa tarvittavat materiaalit, kuten katsaukset taloudelliseen suoriutumiseen, ennusteet tuloksesta, taseesta ja kassavirrasta, arvonmääritykset, hankekuvaukset, rahoitushakemukset- tai esitteet ja kilpailutamme sekä olemme tarvittaessa leijonan luolassa avustamassa neuvotteluissa ja onnistuneiden neuvotteluiden jälkeisissä rahoituksen sopimusdokumentaation laatimisessa tai tarkastamisessa. Sen lisäksi että nämä palvelut ovat kauttamme ostopalveluita, osalle kirjanpitoasiakkaitamme tämäkin palvelu kuuluu peruspalveluvalikoimaan.


Ota yhteyttä

Kyllä kiitos, liityn PostitON - sähköpostilistalle!


Tai lähetä sähköpostia:

sanna(at)numeroton.fi tai 040 518 4894
asko(at)numeroton.fi tai 040 451 0901
markus(at)numeroton.fi tai 046 600 6595
mika(at)numeroton.fi tai 050 571 4383