» Tilitoimistopalvelut

Kirjanpitäjät

Numerottoman kirjanpitäjät ovat alansa rautaisia ammattilaisia ja auttavat sinua yrityksesi talousasioissa. Se käytännössä tarkoittaa, että me oikeasti osataan meidän asia. Ja me on tehty siitä vielä helppoa käyttää. Meillä ei ole maksullisia palvelunumeroita ja automaattista viestiä “olet jonossa” – vaan saat suoran puhelinnumeron kirjanpitäjällesi. Voit valita asioitko sähköpostitse vai puhelimessa – mutta saa meillä käymäänkin tulla.

NumerotON Oy järjestää kirjanpitosi siten, että se sisältää kaiken mikä täytyy. Veroilmoitukset, tilinpäätökset, arvonlisäverot kirjanpitoineen sekä kaikki tarvittavat ilmoitukset. Jos päätät järjestää kirjanpitosi sähköisesti, voit hoitaa asioita vaikka kesämökin laiturin nokasta jalat järvessä – tai toimittaa meille tositteet perinteisinä paperiversioina. Meillä on iso postilaatikko, sinne mahtuu sekä saa ne tositteet meille käteenkin ojentaa – samalla voidaan heittää yläfemmat.

Kirjanpidon idea on tehdä määrämuotoinen selonteko siitä, millaisia tuottoja ja kuluja sekä millaista omaisuutta tai velkoja yrityksellä on. Kirjanpito pitää myös erillään yrityksen ja yrittäjän varat ja velat. Kaikki yritykset ovat kirjanpitovelvollisia ja kunnollinen kirjanpito tuottaa tietoa yrityksen johtamista varten ja hyvä kirjanpitäjä säästää yrittäjän muutamalta harmaalta hiustukkoselta sekä ylimääräisiltä rytmihäiriöiltä. Niitä yrittäjillä on aina välillä muutenkin tarpeeksi. Oikein tehty kirjanpito säästää aikaa ja myös toimii yrityksen omistajien selkänojana jos yrityksen tavoitteena on esimerkiksi hakea rahoitusta, kasvaa, palkata uusia työntekijöitä tai myydä yritys. Vastuu tämän järjestämisestä on yrityksen johdolla.

Palkanlaskenta

Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin se, että palkat tulevat myöhässä. Tai itseasiassa, se on ärsyttävämpää että ne tulevat väärin. Paitsi jos tulee liikaa rahaa ja nekin peritään myöhemmin takaisin.

Yhtä kaikki, me lasketaan palkkoja. Ja lasketaan ne oikein kerralla. Meidän kirjanpitoasiakkaiden palkanlaskentaa me hoidetaan kirjanpidon ohessa hyvin mielellämme.

Ota yhteyttä


Tai lähetä sähköpostia:

sanna(at)numeroton.fi tai 040 518 4894
asko(at)numeroton.fi tai 040 451 0901
markus(at)numeroton.fi tai 046 600 6595
mika(at)numeroton.fi tai 050 571 4383