» VerotON

Numerottoman kirjanpitäjät ovat alansa rautaisia ammattilaisia ja auttavat sinua yrityksesi talousasioissa. Se käytännössä tarkoittaa, että me oikeasti osataan meidän asia. Ja me on tehty siitä vielä helppoa käyttää. Meillä ei ole maksullisia palvelunumeroita ja automaattista viestiä “olet jonossa” – vaan saat suoran puhelinnumeron kirjanpitäjällesi. Voit valita asioitko sähköpostitse vai puhelimessa – mutta saa meillä käymäänkin tulla.

 

NumerotON Oy järjestää kirjanpitosi siten, että se sisältää kaiken mikä täytyy. Veroilmoitukset, tilinpäätökset, arvonlisäverot kirjanpitoineen sekä kaikki tarvittavat ilmoitukset. Jos päätät järjestää kirjanpitosi sähköisesti, voit hoitaa asioita vaikka kesämökin laiturin nokasta jalat järvessä – tai toimittaa meille tositteet perinteisinä paperiversioina. Meillä on iso postilaatikko, sinne mahtuu sekä saa ne tositteet meille käteenkin ojentaa – samalla voidaan heittää yläfemmat.

 

Kirjanpidon idea on tehdä määrämuotoinen selonteko siitä, millaisia tuottoja ja kuluja sekä millaista omaisuutta tai velkoja yrityksellä on. Kirjanpito pitää myös erillään yrityksen ja yrittäjän varat ja velat. Kaikki yritykset ovat kirjanpitovelvollisia ja kunnollinen kirjanpito tuottaa tietoa yrityksen johtamista varten ja hyvä kirjanpitäjä säästää yrittäjän muutamalta harmaalta hiustukkoselta sekä ylimääräisiltä rytmihäiriöiltä. Niitä yrittäjillä on aina välillä muutenkin tarpeeksi. Oikein tehty kirjanpito säästää aikaa ja myös toimii yrityksen omistajien selkänojana jos yrityksen tavoitteena on esimerkiksi hakea rahoitusta, kasvaa, palkata uusia työntekijöitä tai myydä yritys. Vastuu tämän järjestämisestä on yrityksen johdolla.

 

 


 

[contact-form-7 404 "Not Found"]