» Juridiikka

Tervetuloa juridiikan palvelujemme pariin! Meidän näkökulmastamme juridiikka ei ole vain riitaisia oikeudenkäyntejä, vaan ennen kaikkea tehokasta ennakoivaa toimintaa. Hoidamme laajasti yli 20 vuoden kokemuksella kaikki yrittämiseen ja liiketoimintaan liittyvät juridiset asiat. Oli kyse sitten yhtiö-, työ-, vero- tai sopimusoikeudesta, meillä on vankka asiantuntemus ja pitkäaikainen kokemus näillä aloilla.

Ennakointi

Ymmärrämme, että oikeudelliset kysymykset voivat aiheuttaa aikaa vievää päänvaivaa. Siksi haluamme tarjota teille kattavat juridiikan palvelut, jotka auttavat teitä välttämään mahdolliset ongelmat ja säästämään arvokasta aikaa ja vaivaa. Ennakointi on avainasemassa, ja meidän ammattitaitoinen juristimme, Asko, auttaa teitä saamaan juridiset asiat kuntoon jo ennen mahdollisten ongelmien syntymistä.

Hankintakilpailutukset

Meillä on erityistä osaamista myös yritysten juridisissa asioissa julkisen hallinnon kanssa sekä julkisissa hankintakilpailutuksissa. Tarjoamme teille neuvontaa ja avustusta näillä erikoisaloilla varmistaaksemme, että toimintanne on lainmukaista ja että noudatatte kaikkia tarvittavia säädöksiä ja määräyksiä.

Sopimusneuvottelut

Meiltä saatte myös oman juristin mukaanne yrityksenne sopimusneuvotteluihin. Olemme valmiita tukemaan teitä kaikissa sopimusoikeuteen liittyvissä kysymyksissä ja varmistamaan, että saatte parhaat mahdolliset sopimukset ja ehdot. Juristimme, Asko, on  käytettävissänne neuvottelutilanteissa ja auttavat teitä saavuttamaan tavoitteenne.

Panostamme laatuun, asiakaspalveluun ja yksilölliseen lähestymistapaan. Meidän tavoitteenamme on tarjota teille juridiikan palveluita, jotka vastaavat juuri teidän tarpeitanne. Ota yhteyttä, niin keskustellaan siitä, miten voimme auttaa teitä juridiikan haasteissa ja varmistaa liiketoimintanne menestys.


Ota yhteyttä


Tai lähetä sähköpostia:

mika(at)numeroton.fi tai 050 571 4383
asko(at)numeroton.fi tai 040 451 0901
markus(at)numeroton.fi tai 046 600 6595